CHANGE LANGUAGE
DETAILS
ART NIGHT ATHENS | THE THEATER OF DISAPPEARANCE
23/09/2017 20:00 - 00:00 
Eθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, Λόφος Νυμφών
Είσοδος Ελεύθερη
ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΝΔΥΣΗΣ
Λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους
και της εγκατάστασης, προτείνεται
η επιλογή flat ή αθλητικών υποδημάτων
και ειδικά για αυτή την ημέρα η χρήση φακού.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Η πρόσβαση στο Λόφο Νυμφών είναι δυνατή
μόνο με τα πόδια. Πλησιέστεροι σταθμοί Μετρό:
Θησείο, Ακρόπολη, Μοναστηράκι
Add to calendar  
Share
O NEON συμμετέχει στην καλλιτεχνική δράση Art Night Athens που διοργανώνουν οι atenistas το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και το The Theater of Disappearance θα μείνει ανοικτό μέχρι τα μεσάνυχτα.
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου είναι η προτελευταία μέρα λειτουργίας της μεγάλης κλίμακας εγκατάστασης The Theater of Disappearance. Ο ΝΕΟΝ καλεί τους επισκέπτες να έρθουν με τους φακούς τους και να εξερευνήσουν το απρόβλεπτο σύμπαν του Adrián Villar Rojas που μετασχηματίζεται, ωριμάζει και ολοκληρώνει τον κύκλο ζωής του, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στον Λόφο των Νυμφών στο Θησείο. Η έκθεση θα είναι ανοικτή κανονικά από τις 10πμ εκείνη την ημέρα και δεν θα κλείσει στις 8μμ, αλλά θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό για 4 ώρες ακόμα, μέχρι τα μεσάνυχτα.
Επιμέλεια έκθεσης | Ελίνα Κουντούρη, Διευθύντρια ΝΕΟΝ
Σημείωση: Λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους και της εγκατάστασης, προτείνεται η επιλογή flat ή αθλητικών υποδημάτων και ειδικά για αυτή την ημέρα η χρήση φακού.
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Λόφος Νυμφών
118 10, Αθήνα
National Observatory of Athens, Athens, Greece
YOU MAY ALSO LIKE